Afgelopen zaterdag,14 juni 2014, was het dan zover. De derde en laatste selectiewedstrijd voor het NK Subtop wat eind juli in Hoofddorp zal verreden worden.

Zip-A-Way (Krack C x prok prest Democraat) liep met Marieke van der Putten fantastisch en won de PSG met 70,66%!

Persbericht De Hoefslag:

In de andere Prix st. George rubriek was het wederom Marieke van der Putten die in de prijzen viel. Met haar Zip-a-Way Texel (v. Krack C) was de winnende score 70,66%. En met Ambria (v. OO Seven) reed ze naar 70,59%, wat een tweede plaats betekende. ‘Zip-a-Way Texel was veel meer ontspannen. Hij liep heel goed in het drafgedeelte wat hoge cijfers opleverde. Alleen in de galop zaten nog wat foutjes.

https://www.dehoefslag.nl/laatste-nieuws/dressuur/subtop-strijd-finaleplaatsen-2.html

Persbericht Horses:

In de avondgroep van de Prix St. Georges was Marieke van der Putten haar eigen concurrent. Met Zip-A-Way Texel en Ambria heeft ze twee sterke troeven. Uiteindelijk was het verschil tussen beide paarden minimaal. Met Zip-A-Way Texel scoorde de amazone net 0,07% meer. De geweldige draf van dit paard gaf hoge punten. In de galop slopen nog wat spanningsfoutjes.

https://www.horses.nl/sport/dressuur-sport/dressuur-algemeen/dinja-van-liere-en-marieke-van-der-putten-domineren/