Afgelopen maand heeft Fyarieta, Jazz x prok ster Ferro, een nieuw trainingshuis gekregen.

Grieteke Oldenburger zal de merrie dit jaar zadelmak maken en klaarmaken zodat ze mee kan op concours.

Zoals Grieteke op haar eigen website schreef:

Fyarieta Texel heeft een plaatse in onze stal gekregen en we zijn zeer content met haar komst. Deze nakomeling van Jazz x Ferro is in de bloei van haar leven. Heeft veel weide-ervaring en inmiddels zijn de eerste beginselen van het dressuurpaard onder het zadel niet meer vreemd. Zij zal in de loop van dit jaar verder zadelmak gemaakt worden en afgericht zodat ze mee kan op concours. We hebben zeer hoge verwachtingen van deze mooie merrie die het hete van de Jazz kant heeft meegekregen, het snelle achterbeen van de Ferro kant en haar looks van beide ouders! U zult ongetwijfeld nog meer horen van deze kanjer maar alvast een klein voorproefje van deze zeer complete merrie.

We wensen Grieteke veel plezier en succes!