Gisteren, zaterdag 20 juli 2013, was het dan zo ver, de Centrale Keuring in Midden-Beemster.

Met de twee merries Feniz Texel (Negro x prok Krack, halfzuster van Enzo Ferrari Texel) en Fay 1 Texel (Jazz x keur Ferro) én met de drie paarden Belle Lady Texel, Cocksdorp Texel en Black Painted Texel vertegenwoordigden we de dag.

Feniz Texel en Fay 1 Texel werden beide bevorderd verklaard en zijn nu allebei voorlopig elite merries.

Ook werden we gisteren benoemd tot fokker van het jaar van Noord-Holland!!
Een enorme eer en een titel om zeer trots op te zijn!

Wim en Annemarie werden in de koets het veld op gereden en ondertussen werden er drie fokproducten gepresenteerd. Belle Lady Texel onder Eva, Cocksdorp Texel onder Lotje Schoots en Black Painted Texel onder Shanna Lust.

Het was een erg leuke dag en we zijn zeer trots dat het harde werken zo beloond wordt!