oals al eerder vermeld is High-Five Texel (Sorento x elite Jazz x elite sport Goodtimes x elite pref sport Ladalco) geselecteerd voor de veulenveiling in Borculo.
De foto’s en video staan sinds vandaag online!:

Nr. High-Five Texel
Bruin, Hengst
Geboortedatum: 29-04-2012

Arieta Texel was in 2009 met 83,5 punten de nummer twee op de ranglijst van de merrietest. Ze verdiende een 9 voor haar galop en de bewerkbaarheid, een 8,5 voor de draf, de aanleg en haar houding en balans. Naast de Grand Prix-dressuurhengst Sorento zorgen topvererver Jazz en Goodtimes voor veel dressuuraanleg. High-Five Texel valt op door zijn extra uitstraling, goede bovenlijn en correcte fundament. In beweging toont hij veel tact, houding en een geweldige beentechniek. In 2010 werd zijn halfbroer in Borculo geveild. De moederlijn leverde veel keuringstoppers en goede dressuurpaarden. Zowel grootmoeder en overgrootmoeder waren Z2-dressuur. v. Nabuur x Pastrocio xx x Grandioos x Camper.