United Texel presteerde tijdens de subtop wedstrijd in Uden erg goed onder zijn nieuwe ruiter Dennis Ausma!
Hij werd in de tweede groep van de Lichte Tour Prix Sint George eerste met 65,66%!

Zoals op horses.nl en in de paardenkrant te lezen:

Subtop: Twee lichte tour-zeges voor Dennis Ausma

De lichte tour van Uden was dinsdag verdeeld over twee groepen Prix st. Georges. In de eerste groep was Kim Huizer met Oxford niet te verslaan, nadat zij een score van bijna 70% bij elkaar reed. De tweede groep kwam op naam van Dennis Ausma met United Texel. Ausma won tevens de Intermédiaire I.

Dennis Ausma vormt pas vier maanden een combinatie met United Texel (v. Flemmingh), het paard dat hij voor eigenaresse Mirjam Mischner rijdt. “Als hij zich straks helemaal gaat ontspannen, kan hij echt een soort van apart worden! Dat is de uitdaging!”, aldus Ausma. In de Intermédiaire I trok Ausma de overwinning naar zich toe met De Bruin’s Randy met 66,84%.

Lees het volledige verslag in De Paardenkrant.
https://www.horses.nl/dressuur/nieuws/23515/subtop-twee-lichte-tour-zeges-voor-dennis-ausma